SEM Plastik Kimya Devi SCG firması ile hammadde Geliştirme Çalışmalarını Başarıyla Tamamladı.

Thailand’in en buyuk Petrokimya ureticisi SCG , yeni Thermoform icin dizayn edilmis, Seffafligi ve Sertligi yuksek PP’sini SEM Plastik ile gelistirdi.Yeni urunu P303S adi verildi.

Icinde Milliken firmasinin hyperform cekirdeklestirici katkisi bulunan seffafligi yuksek malzeme iki senedir, gelistirme surecindeydi.  2011 sonunda yine SEM Plastikte yapilan ilk testlerde istenilen şeffafliga erişilememiş ve ürün Thailand SCG labaratuarlarinda tekrar gelistirmeye tabi tutulmuştu. Bu çalışmalarin sonucu olarak ortaya çıkan Polipropilenle SEM Plastiikte 20 tonluk bir parti ile test üretimi gerçekleştirildi. Thailand’dan Polyolefinler Teknik Muduru Bay Kittipong Koomsup  ve Thermoform Malzemeler Satış Müdürü Bay Numpon Stonsaovapak katıldığı deneme başarı ile sonuçlandı. SCG Yetkilileri SEM Plastiğe Katkilarindan dolayi tesekkür ederek, malzemenin Türkiye Pazarında münhasıran Credoy Polimer tarafından dağıtılacağını ve özellikle Şeffaflık , Tokluk yönünden üstün olan ürünün çevrim sürelerini de düşüreceğini belirttiler.

 

Daha once benzer ürünün geliştirilmesinde Petkim , Sabic , Natpet ile de çalışan ve bu firmadan ödüller alan SEM Plastik  , Tuketiclerin daha kaliteli ve kullanışlı ürünler kullanabilmesi için inovasyona  yatırım yapmayi ve destek olmayi ana hedefi haline getirmiştir.

Sem Plastik Yavuz Eroglu SCG Tayland

 

Sem Plastik Scg p303 Yavuz Eroglu

 
 
 
WhatsApp ile paylaş WhatsApp ile paylaş