Kurucu Onursal Başkanımız N. Kemal EROĞLU’na SİAD dan Ödül…

 

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği SİAD, Kumburgaz Marin Princess Hotel de Duayenler Gecesi düzenledi. 49 yıldır mesleğe emek veren Kurucu Onursal Başkanımız N. Kemal Eroğlu bu gecede SIAD tarafından ödüle layık görüldü…

Gece de Siyaset ve İş dünyası bir araya geldi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Solak, Mehmet Has, CHP Silivri belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Yönetimi, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu ve yönetimi, Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, SİBESO Başkan vekili Arif KAnık ve Yönetimi, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Silivri Şoförler Odası Başaknı Recep Akıncı, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, AKP Silivri Yönetimi, İş Adamları, Basın Mensupları ve misafirler katıldı. 

Sektörün en iyilerinin ödüllendirildiği gecede; Kemal Eroğlu, 1968 yılında Malatya’dan İstanbul’a Üniversite okumak için uzanan hikâyesi, başarı dolu iş hayatı ve Plastik sektörüne Öncülük eden Bilgi ve ön görüsü ile ödüle layık görüldü.

WhatsApp ile paylaş WhatsApp ile paylaş