AVRASYA AMBALAJ FUARINDA 41. YILIMIZI SİZLERLE KUTLUYORUZ…

 

Ambalaj ürünlerinden ambalaj makinelerine, gıda işleme ekipmanlarından ambalaj baskı teknolojilerine kadar bu alandaki tüm ihtiyaçlara yönelik çözümlerin bir arada sergileneceği Avrasya Ambalaj Fuarı, bu yıl 23. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar; 40 ülkeden 1150 katılımcı ve 95 ülkeden 58.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Fuar hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız. Avrasya Ambalaj Fuarı Detaylı Bilgi

 

Geçtiğimiz sene 22. Si kutlanan fuarda Sürdürülebilirlik ve katma dağerli ürünlerimizle öne çıkmış; 4 özel ürünümüzü sizlerin beğenisine sunmuştuk. Bunlardan ilki; Sürdürülebilirlik akademisi tarafından “Sürdülebilir iş ödülleri birinciliği” ne layık görülen 200 derecede fırınlanabilen ve uçaklarda kullanımı nedeniyle extra hafifletilmiş “BORPLAS TABAK”İkincisi; Mc Donald dan “Global Best of Green, En Çevreci Tedarikçi Ödülü” alan Çevreci ürünümüz “PP MİILKSHAKE BARDAĞI” Üçüncüsü; Kızgın yağa dayanan “PLASTİK MAŞA” Dödüncüsü; SEM Studio tasarımı ile düşlenen ambalajı gerçeğe dönüştürdüğümüz “TAILORMADE PASTA KABI”

Bunlara ek olarak; sergilenen yeni Baby Shower Serimiz ve Yılbaşı Serimiz de yoğun ilgi gören ürünlerimizden olmuştu.

 

41. Yılımızı ilk kez kutlayacağımız buluşmada sizler için hazırladığımız yeni ürün ve teknolojilerimizi beğenilerinize sunacağız.

Online davetiye için lütfen tıklayın.

http://packagingfair.com/Online-Davetiye

WhatsApp ile paylaş WhatsApp ile paylaş