Sem Plastik Hamburg Uçak İçi Tasarım ve Donanımları Fuarında

Türk şirketlerine fuarda büyük ilgi

Almanya’nın Hamburg kentinde 5-7 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Uçak İçi Tasarım ve Donanımları Fuarı’na katılan Türk şirketleri fuarda büyük ilgi gördü.

Almanya’nın Hamburg kentinde 5-7 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Uçak İçi Tasarım ve Donanımları Fuarı’na katılan Türk şirketleri fuarda büyük ilgi gördü. 500 şirketin ürünlerini tanıttığı fuarda şirketler uçak koltukları, iç tasarım, tekstil ve iç ışıklandırma ürünleri, ikram ürünleri, kokpit kapılarının yanı sıra, sektördeki son teknoloji hakkında bilgilendirme sundular. Fuara katılan  SEM Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin standını ziyaret eden Hamburg Başkonsolosu Devrim Öztürk ve Hamburg Ticaret Ataşesi Şevket Ilgaç, şirket yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

SEM SEKTÖRÜNDE DÜNYADA 5. SIRADA
Şu an sektörlerinde dünyada 5. sırada yer aldıklarını ifade eden SEM Plastik Sanayi Şirketi yetkilisi Orhan Göçer, “1983 yılından beri gıda ambalajı ve catering firmalarına ekipman üretiyoruz. 1988’den beri de THY’ye ürün sağlıyoruz. Tamamen Türk sermayesi ve kendi tasarımlarımızla ürettiğimiz ürünlerimize fuarda olan ilgi sevindirdi” şeklinde açıklama yaptı. Türkiye’nin havacılık sektöründe son yıllarda büyük atılım yaptığına dikkat çeken Başkonsolos Devrim Öztürk,” Bu başarının ikram sektöründe de devam etmesi sevindirici. Uluslararası standartları yakalayan firmalarımız fuarlarda bizi en güzel şekilde temsil ediyorlar” dedi.

Sacit Dizman, Şevket Ilgaç, SEM Plastik Sanayi Şirketi yetkilisi Orhan Göçer, Hamburg Başkonsolosu Devrim Öztürk ve SEM Şirketi'nden Özlem Özdemir

 
 
 
WhatsApp ile paylaş WhatsApp ile paylaş